Question: Hoe kom je aan een rijke man?

Ga shoppen waar de rijke mensen shoppen De grote merken, beroemde winkelcentra of pleinen in de wijk waar de rijken wonen zijn de plaatsen waar je naartoe kunt gaan. Misschien is het voor jou ietsje minder om daar je geld uit te geven, maar je kunt er wel een fijne vent ontmoeten.

Waar hangen rijke mensen uit?

Banken, congrescentra of koffiewinkels bij de grote bedrijven. Het zijn plekken waar je de rijke vent tegen het lijf kunt lopen. Misschien zijn ze erg druk met werken, voor de lunch of een kopje koffie maken ze vast even tijd.

Waar komen rijke mannen in Amsterdam?

AmsterdamThe Harbour Club. De vastgoedmannen, ex-profvoetballers en mannen met een hoop cash geld en Rolex verzamelen zich bij The Harbour Club. Palladium. Players. George WPA & Café George. Blauwe Engel. Hilton Bar. Momo. Izakaya bar.More items •7 Apr 2013

Waar vind je een leuke date?

Ga bij een vereniging, of doe dingen die met je hobby te maken hebben. Hou je van zingen, ga bij een koor. Hou er van tevoren wel rekening mee of er leuke mannen bij de vereniging zitten, anders schiet je er natuurlijk weinig mee op. Ga naar de kroeg of discotheek.

Write us

Find us at the office

Goins- Schler street no. 29, 43862 Jerusalem, Palestine

Give us a ring

Caesar Jonnalagadda
+86 292 610 577
Mon - Fri, 8:00-21:00

Contact us